Начало Събития Събития България (архив) Blago Enduro на 22-23 ноември
Blago Enduro на 22-23 ноември
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 31 Октомври 2014 09:11    Печат

Както е тръгнало, състезателният сезон 2014 може да приключи чак по Коледа. Засега обаче изглежда, че последното състезание ще е в дисциплината ендуро по слънчевите и сухи южни склонове на Рила над Благоевград. Ето първите подробности от организаторите, очакваме скоро и допълнителна информация.


Въпреки опитите на времето да помрачи и прекрати сезона, има места, където карането става все по-добро и по-добро.

Клуб "Ендуро Уориърс" и магазин LFF , ви канят на едно от тези места - южните склонове на Рила, край Благоевград, където сме ви приготвили последното ендуро състезание за сезона.

Очакват ви 4 специални етапа из горите над парк Бачиново, където игривите и технични пътеки ще ви накарат да забравите за студа и снега. Комбинацията от топло южно изложение, борови гори с песъклива почва, която никога не става кална, гостоприемната атмосфера и приятелската компания ще превърнат този уикенд в едно истински незабравимо каране!

Предварителното записване е отворено и може да го направите като попълните формата тук: http://www.endurowarriors.com/#!race-registration/c21ih

Очаквайте всички подробности около програмата съвсем скоро! Следете нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/EnduroWarriorsAdd this to your website

Коментари

avatar kvelikov
0
 
 
Трябва да запознаем Ники от Благоев с Ради от Кресна и тогава цяла зима ще има ежеседмично ендуро... ;-)
Успех!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 31 Октомври 2014 12:23 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори