Начало Събития Събития България (архив) Парти за закриване на сезона
Парти за закриване на сезона
Написано от Concept Creative    Вторник, 14 Октомври 2014 17:36    Печат

Какво ще правите този петък? Ако все още нямате планове, време е да променим това! Като част от програмата на състезанието Home Mountain Bike Cup организаторите Concept Creative правят парти, на което са поканени всички, и което ще включва и изложбата "Най-добри кадри на сезон 2014". Ако това ви звучи добре, вижте и подробностите:


Каним всички ви на свежо парти по повод официалното неофициалното закриване на състезателния байк сезон! :)))

За музикалния подбор ще се грижи Гената a.k.a. DJ Crash от Camp Sessions, а ние сме ви подготвили много приятни изненади!

Точно в 20:00 часа ще открием изложба с подбрани фотографии от 10 автора. Снимките са обединени под надслов "Най-добрите кадри на сезона" и пресъздават интересни моменти от изминалия сезон.

Ще си имаме и своеобразен киносалон, където през цялата вечер ще се въртят интересни филми и клипове, които да поддържат настроението и емоциите на макс!

Къде ще се проведе събитието ли? Какво по-подходящо място от Велодиспансер Fix&Ride? Ами и ние не се сещаме за такова, за това ви очакваме всички там! :)

Взимайте усмивките и доброто настроение и заповядайте да "закрием" подобаващо сезон 2014. Нека докажем веднъж завинаги, че колоездачите също могат да се забавляват ;) 

Поздрави от нас и ще се видим там!!!

Вход свободен!!!

https://www.facebook.com/events/1500147243567251/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 14 Октомври 2014 20:30 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори