Начало Събития Събития България (архив) Витоша DOWNHILL 2014 - резултати
Витоша DOWNHILL 2014 - резултати
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 11 Октомври 2014 18:16    Печат

Приятно състезание в чудесен есенен ден спретна екипът на Level 7 с подкрепата на Maxbike и Столична община. То бе една от инициативите в кампанията на София за европейска столица на спорта през 2017 г., а имаше и друг повод - 80-годишнината на природен парк "Витоша". Повече подробности и снимки очаквайте в следващите дни, а сега бързам да ви поднеса резултатите:


Единствената участничка в надпреварата (макар предварително да имаше три записани) се оказа Полина Петрова (Gravity). "Който участва, печели!" по думите на Христо Стоичков, макар и произнесени с лек диалект преди години.

В останалите категории имаше значително повече участници, като това са имената и времената на финалистите, след като броят им бе намален наполовина след квалификацията:

Младежи


Твърдаци (hardtail)


Ветерани


Мъже
Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 11 Октомври 2014 19:56 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори