Начало Събития Събития България (архив) Изложба "Най-добрите кадри от сезон 2014"
Изложба "Най-добрите кадри от сезон 2014"
Написано от Concept Creative    Вторник, 30 Септември 2014 16:58    Печат

Може да сте забелязали, а може и да не сте, но едно от съпътстващите събития около състезанието Home Mountain Bike Cup ще бъде изложбата "Най-добрите кадри от сезон 2014". Такава бе направена за пръв път през 2013 г. с първото издание на събитието, но тогава кадрите бяха от няколко автори, поканени от организаторите да се включат. Сега възможността за участие е още по-широка - всеки, който смята, че е запечатал специален и вдъхновяващ кадър през изминалата година, не е задължително да е от състезание, може да изпрати снимки на Concept Creative - от така събраната колекция те ще изберат и отпечатат 30 бр., които ще бъдат изложени на същото място, където ще бъде и партито по случай състезанието. Това място ще бъде уточнено допълнително.За повече подробности копираме информацията от сайта на организаторите:


На 17-19 октомври ще се проведе второто издание на традиционното състезание за закриването на сезона - Home Mountain Bike Cup!

Състезанието ще бъде съпътствано от множество различни активности, една от които ще бъде изложба под наслов "Най-добрите кадри от сезон 2014".

За да може изложбата да бъде пълна и да улови всички важни и интересни неща от отминаващата година, искаме да поканим всички фотографи и хора, които мислят, че има какво да покажат, да се включат в нея.

Ще се радваме повече хора да вземат участие в тазгодишното издание на събитието и да успеем заедно да пресъздадем и покажем на хората как протече изминaлият сезон.

Всеки, който иска да участва в изложбата, е необходимо да ни изпрати тези свои кадри, които мисли че заслужават внимание на  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до 10 часа вечерта на 10 октомври. /Кадрите трябва да са с висока резолюция и подходящи за печат в размер минимум А3/ Молим всеки, който изпраща снимки, да посочи в и-мейла трите си имена и мястото/събитието където е направен кадърът.

От всички изпратени снимки ще бъдат избрани и отпечатани 30 броя, които ще станат част от изложбата. "Най-добрите кадри от сезон 2014" ще бъде открита на 17 октомври в 20:00 часа, а малко по-късно на същото място ще се проведе и официалното парти на събитието с много музика и добро настроение.

По време на изложбата на място ще може да се гласува за най-добрата снимка. Авторът на снимката, събрала най-много гласове, ще получи специална награда от нас!

Очакваме вашите снимки, а до тогава ви оставяме със снимките от миналата година, които можете да разгледате тук.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 30 Септември 2014 18:19 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори