Начало Събития Събития България (архив) Резултати от състезанието "Деца на колела - Ловеч 2014"
Резултати от състезанието "Деца на колела - Ловеч 2014"
Написано от Concept Creative    Вторник, 30 Септември 2014 14:29    Печат

Макар че нямаше как да отразя лично това състезание, организаторите от Concept Creative ми изпратиха кратка информация за това как е протекло, а също и класирането.


Този уикенд (27-28 септември) в Ловеч се проведе първото издание на състезанието "Деца на колела".

В надпреварата се включиха 79 деца и подрастващи на възраст от 5 до 17 години.

Състезанието се проведе за първи път и има за цел да се превърне в ежегодна традиция.

За да се включат в състезанието, в Ловеч пристигнаха състезатели от всички краища на страната - София, Бургас, Сливен, Троян, Бяла, Плевен, Червен бряг, Габрово, Тетевен, Севлиево, Велико Търново, Самоков, Спопот, Асеновград, Пловдив и Ямбол, а най-много медали останаха при домакините.

Ето ги и резултатите:Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 30 Септември 2014 15:13 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори