Начало Събития Събития България (архив) Много добро българско представяне в Балканското първенство 2014
Много добро българско представяне в Балканското първенство 2014
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 23 Септември 2014 16:11    Печат


Христина Козарева стана шампион на Балканите за 2014 г. при жените, а Александър Алексиев е втори в категория до 23 г. и трети в общото класиране при мъжете (UCI състезанието) - това са новините, които Васко Василев ни изпрати от Скопие, Македония, където тази година се проведе Балканското първенство по планинско колоездене (в дисциплината крос-кънтри). Самият Васко е завършил на 23 място, Тодор Ангелов е малко преди него на 20 място, а Добрин Лиловски на 26 място. 


Както може би знаете още от миналата година, когато България бе домакин на Балканското първенство, то е състезание, в което могат да участват представители (национални отбори) на общо 11 федерации по колоездене от страните, които географски спадат към Балканския полуостров. Македония бе домакин на надпреварата преди 10 години и сега отново бе неин ред да посрещне участниците от съседните държави в рамките на Balkan Bike Festival от 19 до 21 септември. Наред със самото Балканско първенство се провежда и UCI състезание (за колоездачи с лиценз), за което се води отделно класиране.

Най-бърз при мъжете през 2014 г. беше Димитриос Антониадис (Гърция), следван от Лусиан Логиган (Румъния).

Все още не са публикувани пълните резултати от всички състезания и категории, но по някое време ще се появят на този адрес: http://balkanbikefestival.com/index.php/results

Поздравления за Хриси и Сашо! Чудесни резултати и то в състезание, което със сигурност е доста оспорвано и по-трудно като ниво от повечето български състезания.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 23 Септември 2014 16:58 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори