Начало Събития Събития България (архив) "Деца на колела" Ловеч 2014 - 28 септември
"Деца на колела" Ловеч 2014 - 28 септември
Написано от Организаторите    Понеделник, 22 Септември 2014 17:05    Печат

Concept Creative и през този сезон са неуморни и преди да дойде време за витошкото DH състезание Home Mountain Bike Cup, те канят всички родители с деца и младежи до 16 г. възраст на детско състезание по спускане в Ловеч. Следват подробностите...


Здравейте приятели!
Имаме удоволствието да ви поканим на безплатно детско състезание по спускане в град Ловеч! 
Събитие то ще се проведе на 28 септември в парка "Стратеш" по избран от нас маршрут. 
Трасето за състезанието е разнообразно, с дължина 1 км, а нашият екип ще се постарае допълнително да го направи още по интересно и предизвикателно за различните възрастови групи. 
В събитието ще могат да се включат деца на възраст от 4 до 16 години, като ще бъдат разделени в няколко категории. 
За най-малките от 4 до 7 годишна възраст ще бъде подготвено отделно трасе, по което ще могат да премерят сили и да спечелят много награди. 
По-големите ще бъдат разделени както следва - от 8 до 9 навършени години, от 10 до 11 навършени години, от 12 до 13 навършени години и от 14 до 16 навършени години. 
За победителите са подготвени страхотни награди! За да се запишете, е необходимо да попълните формата за регистрация тук - или да дойдете на място. :) 
"Деца на Колела" Ловеч 2014 се провежда благодарение на Община Ловеч и има за цел да се превърне в ежегодна традиция. 
Грабвайте колелата и заповядайте този уикенд в Ловеч, за да покараме и да се позабавляваме заедно - очакваме ви! :)

https://www.facebook.com/events/380012938816810/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 22 Септември 2014 17:21 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори