Начало Събития Събития България (архив) Home Mountain Bike Cup 2014 - предварителна информация
Home Mountain Bike Cup 2014 - предварителна информация
Написано от Concept Creative    Петък, 19 Септември 2014 18:10    Печат


С наближаването на края на годината дойде време отново да ви поканим в домашната си планина Витоша за второто издание на Home Mountain Bike Cup!

Състезанието ще се проведе на 18-19 октомври в местността Бай Кръстьо около Драгалевския лифт.

Искаме да поканим всички наши приятели на едно от най-интересните събития за годината, с което да закрием подобаващо състезателен сезон 2014!

По традиция, за да отпразнуваме края на сезона, на 17 октомври (петък вечерта) ще организираме и свежо парти с хубава музика и много усмихнати хора, като част от състезанието. Също така, отново ще се опитаме да съберем най-добрите кадри от 2014-та и ще ги представим по време на партито в обща изложба под надслов „Най-добрите кадри на 2014 г.“.

Още много интересни неща следват да бъдат обявени, така че следете нашата страница и събитието във фейсбук, за да не пропуснете нещо!

От днес стартираме и предварителната онлайн регистрация за участие в състезанието. Всеки, който иска да се запише, може да го направи на този адрес - http://conceptcreative.org/vitosha , като попълни коректно регистрационната форма. 
Важно е да се знае, че броят на състезателите е ограничен до 120 човека и с предимство ще се гледат заявките на тези, които са се записали първи! Очакваме ви!

Програма:

17.10 Петък
10:00 – 16:00 – Оглед на трасето без колела
10:00 – 14:00 – Регистрация
20:00 – Откриване на изложба „Най-добрите кадри на 2014-та“
20:30 – Байк Парти

18.10 Събота
9:00 -14:00 – Регистрация
9:00 – 16:00 – Тренировки

19.10 Неделя
9:00 – 11:00 – Тренировки
11:30 – 13:30 – Квалификация
14:30 – 16:30 – Финали
17:00 Церемония по награждаването

Допълнителна информация очаквайте съвсем скоро, а ако имате някакви въпроси или искате да станете част от събитието, можете да се свържете с нас на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Ако искате да си припомните миналогодишното състезание, ето го официалния видеоклип:

HOME MOUNTAIN BIKE CUP | VITOSHA 2013 from Concept Creative on Vimeo.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 19 Септември 2014 18:28 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори