Начало Събития Събития България (архив) Осогово Рън 2014
Осогово Рън 2014
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 05 Септември 2014 08:19    Печат

На 14 септември над Кюстендил ще се проведе още едно комбинирано състезание по багане и колоездене. За участниците във всяка от дисциплините са предвидени две трасета - по-късото е от Кюстендил до Студен кладенец, а по-дългото продължава изкачването чак до вр.Руен, най-високият в планината, който се намира на границата с Република Македония.


Стартът ще бъде даден в 10:00 ч, а всички подробности около регламента, трасето и т.н. можете да прочетете на този адрес:

http://www.marathon.bg/index_files/Page693.htm


Add this to your website

Коментари

avatar boyan1984
0
 
 
Тогава май ще има рали от с.Богослов до Студен Кладенец, не знам откъде ще минават колоездачите....
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 05 Септември 2014 08:35 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори