Начало Събития Събития България (архив) Велопреход по билото на Беласица
Велопреход по билото на Беласица
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 27 Август 2014 16:06    Печат


На 6-7 септември колоездачите от клуб Bela Extreme в Петрич организират велопоход по билото на планина Беласица - който не го е карал, мога да го уверя, че това е едно от най-красивите и леки за каране планински била в България (и Гърция, доколкото на юг е нейната територия).

Началото на похода е в неделя, 7 септември, 9:00 ч от хижа "Конгуро", но всеки желаещ може да се качи още в събота (6 септември) до хижата и да преспи там.

За повече информация следете събитието във Facebook, където можете да се свържете с организаторите: https://www.facebook.com/events/268907459970218/

Има и тема във форума на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=163622


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 27 Август 2014 16:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори