Начало Събития Събития България (архив) Mega Enduro Mountain Hill (downhill marathon) 2014 - остават няколко дни
Mega Enduro Mountain Hill (downhill marathon) 2014 - остават няколко дни
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 30 Юни 2014 16:31    Печат

До събитието, което ще предложи на любителите на спускането възможност за каране от Беклемето до Троян, и то няколко пъти (което е колкото хубаво, толкова и уморително), остават няколко дни. И тъй като главният организатор Христо Доков непрекъснато добавя нови неща, правим едно последно включване и напомняне.

Първото, което ще припомня, е адресът за предварително записване: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Над 40 човека вече са го направили (можете да ги видите ТУК), други вероятно ще го направят в последния момент, може би и вие сте сред тях. Записване ще има и на място, но ще е с 10 лв. по-скъпо.


Трасето вече е подготвено за състезанието, лентите Shimano са опънати, финалната поляна е окосена, за да се превърне във финална права, местата за къмпинг, паркинг и отборна зона са подготвени. Не забравяйте, че на поляната ще има скара, бира, музика и, надяваме се, слънце! :)


Припомням също така, че по трасето бяха направени промени спрямо миналата година, така че вече не е само черен път. Състезателите ще трябва да преодолеят един нов, още див участък със стръмен наклон, скални прагове и други технични препятствия.

Пълните подробности за събитието можете да си припомните тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2014/2857-events-bg-2014-mega-enduro-mountain-hill-all-info

Всички последни обновявания и снимки от трасето можете да видите във Facebook страницата: https://www.facebook.com/events/132209443615970/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 30 Юни 2014 18:04 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори