Начало Събития Събития България (архив) Обиколката на Витоша 2014 на живо в интернет
Обиколката на Витоша 2014 на живо в интернет
Написано от Организаторите    Петък, 13 Юни 2014 09:16    Печат


За първи път от създаването си планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100 км” ще се излъчва на живо в Интернет. Видео излъчването се финансира и реализира от Еволинк АД чрез стрийминг платформата Evolink.CDN.

В 6:00 ч на 14 юни стартира колоездачната обиколка на Витоша, а в 00:00 ч на 15 юни е стартът на бързоходците по същото трасе.

Операторски екип ще отразява на живо най-интересното от старт/финалната линия на състезанието, а допълнително ще бъдат активни няколко стационарни камери на ключови места по трасето.

От Еволинк споделиха: „Освен желанието да демонстрираме възможностите на нашата услуга за видео стрийминг, ние най-вече искаме да подкрепим мероприятие, за което нашият екип особено се вълнува. В събитието, освен техническият екип, отговорен за излъчването, ще участват и колеги, които ще се състезават наравно с останалите. Искаме да благодарим на организаторите на „Обиколка на Витоша – 100 км” за съдействието, което ни оказват, за да можем да излъчим на живо това интригуващо състезание. Пожелаваме успех на всички участници!“

Планинският супер маратон „Обиколка на Витоша – 100км” ще се излъчва на www.cdn.bg/vitosha100/

Повече информация за събитието - www.vitosha100km.bg


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 13 Юни 2014 09:42 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори