Начало Събития Събития България (архив) КолелоТУ 4.0 - кратък репортаж
КолелоТУ 4.0 - кратък репортаж
Написано от Организаторите    Петък, 13 Юни 2014 09:10    Печат


За четвърта поредна година се проведе състезаниео за любители на колоезденето - „КолелоТУ 4.0 - "Fun 4 All"” , организирано от Студентски съвет при Технически университет.
Събитието е част от проекта „Зелен месец”, който включва в себе си множество еко инициативи.

Състезанието протече под надслов - " UNIVERcity TU ride", като в него се включиха над четиридесет участника в различни възрастови групи, които трябваше да преодолеят трасето за време.
По-опитните тестваха своите умения по изкуствено създадените препятствия, като за най-смелите имаше люлка, най-техничното препятствие изискваше умения за баланс и точност. За наградният фонд се погрижи Студентски съвет при ТУ-София, като имаше награди за всички.
За тези, които не успяха да се включат в състезанието - част от препятствията са поставени в близост до спортния център на ТУ и са отворени за ползване.

Най-добре представилите се:
Жени:
Първо място - Елена Димитрова.
Второ място - Мария Пенчева
Трето място - Неда Христова

Мъже:
Първо място - Калин Илиев
Второ място - Костадин Кисьов
Трето място - Димитър Мънев

За повече информация и снимки от събитието, следете страницата:
https://www.facebook.com/pages/КолелоТУ/447339685342267


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 13 Юни 2014 09:16 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори