Начало Събития Събития България (архив) Enduro Warriors Challenge vol 2 - класиране
Enduro Warriors Challenge vol 2 - класиране
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Понеделник, 09 Юни 2014 09:20    Печат

Enduro Warriors Challenge vol.2 приключи успешно на 8 юни. Времето се смили над нас и през целия ден беше слънчево, но условията за каране бяха доста тежки и кални, заради проливните дъждове от предните дни.


Благодарим на всички, които не се уплашила от лошото време и дойдоха да участват и показаха изключително силен дух и воля, борейки се с калта, водата и хлъзгавите скали.

Благодарности и на спонсорите от Bike House Bikes, Магазин за колела Jester, Bike Shop "INDUSTRIAL" Sofia, Велозона.

Най бърз при мъжете бе Иван Колев (Ram Bikes), следван от Георги Радев (True Riders) и Боби Крумов (Ram Bikes). При жените първа е Мария Василева (All Mountain), а при младежите - Денислав Ангелов (Extreme Motion).

Очаквайте подробни репортажи и снимки скоро, а тук може да видите класирането на всички, които завършиха успешно четирите специални етапа вчера:

https://drive.google.com/file/d/0B9FHLe1fJupbX2RmMzUxNHRaWDg/edit?usp=sharing


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 09 Юни 2014 10:46 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори