Начало Събития Събития България (архив) Mega Enduro Mountain Hill (downhill marathon) 2014 - плакат и сайт
Mega Enduro Mountain Hill (downhill marathon) 2014 - плакат и сайт
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 23 Април 2014 11:32    Печат

Едно бързо обновяване на информацията за това лятно състезание над Троян:

1. Готов е плакатът за него - остава само да се добавят и спонсорите.Можете да го видите долу.

2. Организаторите пуснаха уебсайт, в който ще можете да намерите наличната до момента информация, да следите за нови неща в бъдеще и да разгледате материали от миналогодишното състезание. Адресът е:
http://megaenduromountainhill.alle.bg/
Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 23 Април 2014 12:08 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори