Начало Събития Събития България (архив) 4X Pro Tour Pamporovo 2014 - консултанти за трасето ще са Крис Робъртс и Томас Славик
4X Pro Tour Pamporovo 2014 - консултанти за трасето ще са Крис Робъртс и Томас Славик
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 23 Януари 2014 10:01    Печат


Бързаме да ви съобщим новината, която Concept Creative потвърдиха за нас, а именно, че в работата по преправяне и подобряване на трасето за 4Х в Пампорово, където през лятото ще се проведе състезание от веригата 4X Pro Tour, участие ще вземат двама чуждестранни карачи на високо ниво и това са Крис Робъртс и Томас Славик, който е едно от най-големите имена в дисциплината, включително е бил и световен шампион. Пускайте си отсега отпуските за 12 юли!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 23 Януари 2014 11:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори