Начало Събития Събития България (архив) 4X Pro Tour ще има кръг в Пампорово на 12 юли 2014 г.
4X Pro Tour ще има кръг в Пампорово на 12 юли 2014 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 07 Януари 2014 16:21    Печат

Днес официално бе обявено едно от най-важните събития на родната сцена през 2014 г. - кръг от сериите 4Х Pro Tour в Пампорово!


Само година след изграждането на трасето за тази дисциплина там, на което се проведе и Европейското първенство по 4Х за 2013 г., екипът на Concept Creative и Велопарк Пампорово ще посрещнат повечето от най-големите 4Х звезди в света, тъй като сериите 4X Pro Tour са една от най-значимите вериги от състезания в този формат, след като той бе изваден от Световната купа. Даже може да се каже, че тези състезания се появиха с идеята да заместят СК и да продължат организирането на състезания на най-високо ниво за 4Х карачите. Технически състезанието е UCI Class 1, макар че в случая това е последното, което има значение. Важното е, че през лятото би трябвало да видим елита в дисциплината 4Х да кара в България!

Както се досещате, трасето, макар да е ново и много интересно за каране и за гледане, ще претърпи промени, за да отговори на високото ниво на състезанието. В работата ще се включат като консултанти някои чуждестранни професионални 4Х състезатели, така че вероятно ще го видим по-трудно и по-интересно, а като знаем как караха тук участниците в Европейското, нямаме търпение да видим на какво са способни топ-карачите!

Ето ги и останалите дати от предварителния календар на 4X Pro Tour за 2014 г. (две от тях чакат уточняване):

  • 10/05/2014 – 4X Pro Tour #1 Szczawno Zdroj – Poland
  • 07/06/2014 – 4X Pro Tour #2 Fort William – Scotland
  • 14/06/2014 – 4X Pro Tour #3 TBC
  • 28/06/2014 – 4X Pro Tour #4 Val Di Sole – Italy
  • 12/07/2014 – 4X Pro Tour #5 Pamporovo – Bulgaria
  • 27/07/2014 – 4X Pro Tour #6 JBC Bike Park – Czech
  • 20/09/2014 – 4X Pro Tour #7 TBC

Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 07 Януари 2014 18:56 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори