Начало Събития Събития България (архив) Mega Enduro Mountain Hill (downhill marathon) 2014 ще е на 4-6 юли
Mega Enduro Mountain Hill (downhill marathon) 2014 ще е на 4-6 юли
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 23 Декември 2013 15:07    Печат


Това ще е единственото събитие на троянския клуб Mountain Hill през 2014 г. Да, колкото и тъжно да звучи за мнозина, традиционното състезание по спускане в началото на юни ще "излезе в отпуск", а организаторите ще насочат всичките си усилия към развиването на едно добро и масово състезание във формата маратон по спускане.

В тази връзка се очакват и доста промени, макар че в момента е много рано да се каже какви точно. Със сигурност ще се търсят нови варианти за трасето, макар че и през 2013 г. то бе доста по-интересно и трудно, отколкото предполагаха хората, очакващи лесно и скучно каране по черни пътища. В краен случай може да се ползва отново същото трасе, но като цяло ще се търсят варианти за повече пътеки.

По-различна ще е и програмата. Част от участниците през 2013 г. искаха да има повече каране по дългото трасе, така че за второто издание съботният ден е предвиден за организирана тренировка, т.е. с две извозвания за всеки участник от Троян до старта. Иначе казано, всеки ще може да направи две спускания по дългото трасе с транспорт на организаторите, а отделно от това, със свой транспорт състезателите ще могат да направят и повече, стига да имат сили за това.

В неделя денят най-вероятно ще започне с квалификация по кратко трасе, за което не е предвидена отделна тренировка (но може да се окаже, че то ще е част от дългото трасе), след което ще бъде даден и стартът по дългото трасе, за да бъдат излъчени победителите.

Всичко това е все още съвсем предварителна информация, но когато станат известни повече подробности, ще ви информираме за тях.

Междувременно можете да си припомните подробности за събитието през 2013 г.:
Репортаж на МТБ-БГ
Галерия
Резултати


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 23 Декември 2013 15:32 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори