Начало Събития Събития България (архив) Каране с практически съвети 2013, част 3 - 9 ноември, Герман
Каране с практически съвети 2013, част 3 - 9 ноември, Герман
Написано от Нашата група    Вторник, 05 Ноември 2013 21:47    Печат

Здравейте, приятели!

Нашата група и mtb-bg.com ви канят на последното за тази година Каране с практически съвети!
То ще се състои малко по-късно, отколкото се очакваше, а именно: 9 ноември (тази събота).

Отново инструктор за нас ще бъде Любомир Ботушаров, мястото на срещата ни - площада на с. Герман. Час: 09:00.

Маршрутът накратко: Изкачваме се от с. Герман през Германския манастир до военното поделение. Оттам следва спускане към стената на язовира.
Карането ще е цял ден, подгответе си достатъчно храна и вода (в селото, разбира се, има магазини). Ако сте решили да дойдете на самоход, подсигурете си осветление и светлоотразителна жилетка за връщане - може да пристигнете по тъмно в София.

Освен доброто си настроение, трябва да вземете и:

 

  • Каска - Задължително!
  • Ръкавици - Задължително!
  • Допълнителна екипировка (наколенки, налакътници и т.н.) е силно препоръчителна. Есен е - сред листата винаги може да се намери камък, който да ви изненада.
  • Топли дрехи - засега прогнозата се очертава отлична. Въпреки това, често ще спираме по маршрута за дълго време, на места и на сянка, така че не можете да разчитате, че карането ще ви държи топли.
  • Храна и вода - както споменах по-горе. Преценете според личните си нужди.
  • Осветление и светлоотразителна жилетка - ако ще се прибирате на самоход към София.

За допълнителна информация, прегледайте сайта ни, намерете ни в социалните мрежи и питайте във форума! Също така следете каналите за информация (най-вече тази тема), защото може да сме пропуснали нещо важно или пък да има промяна в плановете.

Заповядайте!

http://www.nashatagrupa.bghttps://google.com/+nashatagrupabghttps://www.facebook.com/veloclubng


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 05 Ноември 2013 22:40 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори