Начало Събития Събития България (архив) Gravity в Европейското първенство по спускане и 4Х 2013
Gravity в Европейското първенство по спускане и 4Х 2013
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 21 Октомври 2013 08:33    Печат

Макар че в Европейското първенство, което в дисциплините спускане и 4Х тази година се проведе в България, участието е по националност, т.е. всички състезатели са част от националните отбори, а не от "търговските" си такива, много от последващата информация (видеоклипове, отзиви и т.н.) се подготвя точно в рамките на отбора, в който кара един или друг състезател. Така беше с видео-репортажите от тима на Limit Racing, така е и сега с този кратък репортаж на българския отбор Gravity, от който представители в националния отбор бяха Росен Ковачев, Николай Стоянов и Иван Гиргинов в спускането, плюс Мартин Марков във 4-кроса. В техния сайт можете да научите по-подробно как са протекли трите дни за членовете на тима:

http://gravity-bike.com/evropeyko-po-dh-i-4x/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 21 Октомври 2013 08:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори