Начало Събития Събития България (архив) Без спирачки - фотоизложба от 27 октомври до 9 ноември
Без спирачки - фотоизложба от 27 октомври до 9 ноември
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 15 Октомври 2013 11:12    Печат

BMX, един от най необичайните видове колоездене, е темата на двуседмична фотоизложба в галерия Ластици. Трима фотографи се съсредоточават върху големите хора на малки колела без спирачки, на които не им трябват правила и отбори. Снимките на улица "Герлово" 13 разказват за кефа, разнообразието, страха и свободата. Димитър Иванов, Марин Кафеджийски и Иван Масларов са обединени от страстта към колелата и фотографията. Подходът им е директен, интересуват се еднакво от движението в кадъра и от средата, в която се случва.

"Без спирачки", галерия "Ластици", 27 oктомври – 9 ноември, ул. "Герлово" 13, София

Откриване - събота, 26 октомври, 18:30 ч.

Галерия "Ластиц"и е първото място в София, специализирано за съвременна художествена фотография. Основана през февруари 2012 г., галерията се стреми да създава адекватна среда и място за изява на професионалисти в областта на съвременната фотография, като запълва липсваща точка от културната карта на града.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 15 Октомври 2013 12:05 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори