Начало Събития Събития България (архив) Home Mountain Bike Cup 2013 - резултати
Home Mountain Bike Cup 2013 - резултати
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 14 Октомври 2013 00:27    Печат

На 12-13 октомври Витоша бе домакин на състезание по спускане за пръв път от 7 години насам. Екипът на МТБ-БГ този път не успя да присъства на проявата, но много наши приятели бяха по или около трасето, така че в следващите дни със сигурност ще се шуми доста около това мероприятие, включително и в темата в нашия форум: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=145973.

Ето го пълното класиране. Обърнете внимание, че за разлика от обикновено, най-доброто време този път не е при мъжете, а при юношите, и е дело на Христо Тодоров!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 14 Октомври 2013 21:43 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори