Начало Събития Събития България (архив) Европейско първенство по спускане и 4Х - Пампорово 2013 - ден 1 + видеоклип
Европейско първенство по спускане и 4Х - Пампорово 2013 - ден 1 + видеоклип
Написано от Любомир Ботушаров, Павел Галчев    Четвъртък, 03 Октомври 2013 19:36    Печат

Днес започна Европейското първенство по спускане и 4Х в Пампорово. До обяд бе предвиден оглед на трасето на 4Х, а за това по спускане той продължи през целия ден. Започнаха да пристигат и чуждестранните отбори, българските състезатели също вече са на място.

Голямата новина е, че засега в Пампорово има снежна покривка и кучи студ, а по трасетата и доста кал, особено по това за 4Х, което е съвсем "прясно".

Въпреки това по програма в следобедните часове се проведе и тренировка по 4Х. Караха Андрей Цолев, Боби Крумов и няколко чуждестранни участници.

Снимаха Агента (Георги Даскалов от Bikeporn) и Павел Галчев, който ни изпрати снимки от днес. Можете да ги видите в тази галерия:

http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/euro-championships-thursday

Е ето и видеоклип от Зозката:

 


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 03 Октомври 2013 23:24 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори