Начало Събития Събития България (архив) Mini-DH Добрич есен на 13 октомври
Mini-DH Добрич есен на 13 октомври
Написано от Организаторите    Четвъртък, 03 Октомври 2013 10:12    Печат

Освен голямото и дългоочаквано състезание по спускане на Витоша, на 13 октомври в другия край на България ще се проведе и едно мини-състезание по спускане, което започва да става традиция за Добрич, тъй като това е третото му издание. Копираме подробностите от темата в нашия форум, можете да я следите за актуална информация.

Здравейте, приятели. Ние сме ученици и на 21.10.2012 започнахме с традицията да организираме състезание по мини-DH в Добрич. Сега продължаваме с тази идея, като правим есенно състезание. Идеята през 2013 беше да има пролетно, с което да открием сезона в Добрич, и есенно, с което да го закрием. И ето, че дойте това време. На 13.10.2013 ще осъществим тази идея. Както всяко предно състезание, и това НЯМА да има такса за участие. С всяко следващо състезание гледаме да подобряваме условията, като се учим от грешките си и затова смятам, че това състезание ще бъде най-добро от всички досега. Трасето вече е почти готово, наградите са осигурени и чакаме да дойде големият ден.

Възрастови групи:
8 – 12 години
13 – 15 години
Над 16 години

График:
08:00 - 09.30 - Записване на участниците
09:30 - 11:30- Тренировка 
11:30 - 12:00 - Почивка
12:00 - 15:00 - Състезателна част с квалификации и финално спускане
15:30 - Награждаване

Място на записване - сухата част на езерото (зад зала „Русалка“).
За повече информация: 0897425475 или на 0897971792.

ВАЖНО: Носенето на каска от участниците е задължително! Незаписан и без каска участник няма да бъде допуснат до трасето! Всеки участник ще трябва да попълни декларация, с която освобождава организаторите от отговорност в материален и нематериален вид. На непълнолетен участник декларацията трябва да бъде попълнена от родител/настойник. 
Спонсори на състезанието са : Algida, KWS, Cross, Leader, Ram, Sprint, Вело Рай и други.
Организатор: Атанас Йорданов.

Декларация за участие в Мини-DH Добрич Есен : http://dox.bg/files/dw?a=8a32ec647f

За предварително записване изпратете на  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. :
Имена
дд/мм/г. на раждане
Отбор

Краен срок за предварително записване: 12.10.2013 г. След тази дата записването става на място на 13.10.2013 от 08:00 до 09:30 ч.

Правим това състезание с цел забавление и популяризиране на нашия спорт. :) Заповядайте! Чакаме ви!

Снимки от пролетното издание на състезанието можете да видите тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/mini-dh-dobrich-2013.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 03 Октомври 2013 11:20 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори