Начало Събития Събития България (архив) "Байкария" обяви календара си за 2009 г.
"Байкария" обяви календара си за 2009 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 17 Март 2009 19:03    Печат

Няма смисъл да разтягам големи локуми по случая. Много от вас са участвали в събития и пътувания, организирани от сдружение "Байкария", така че знаят колко е хубаво. А ако не сте, в сайта и форума има достатъчно информация за предишни такива.

 

Затова с удоволствие ще допълня и календара на МТБ-БГ с техните прояви, планирани за 2009 г. Сред тях има както традиционни (пътуването в Северна Гърция и о-в Тасос, свързано и с Thassos MTB Cup), така и съвсем нови неща като многоетапното маратонско състезание "Рила-Родопи" и пътуването до Кападокия, Турция. Предстои и отбелязването на петия рожден ден на "Байкария". Преди него обаче за втори път ще се проведе Beglika Free Fest. За някои от събитията вече има специални страници в сайта на сдружението, за другите ще се появят такива в бъдеще. На всички, които решат да се включат, пожелавам незабравими мигове!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 20 Април 2009 18:21 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори