Начало Събития Събития България (архив) 24-часов маратон по планинско колоездене 2013 - записването започна, още подробности
24-часов маратон по планинско колоездене 2013 - записването започна, още подробности
Написано от Любомир Ботушаров, Крива спица    Петък, 16 Август 2013 18:22    Печат

На 14 август започна записването за седмия 24-часов маратон, организиран от велоклуб "Крива спица". Първите подробности за това вълнуващо състезание, което от години е едно от най-важните в календара за планинско колоездене у нас, ви съобщихме още в началото на месеца.

Сега обаче местата за участие бързо се запълват (в една от категориите предварително определения максимум вече е достигнат), а освен това станаха известни и други подробности, включително относно спонсорите и наградите, които са отразени и в обновения плакат на събитието:

Преди всичко, насочваме ви към страницата за регистрация в състезанието: http://kriva.org/bg/24чМТБ_Регистрация. Там ще намерите основните изисквания за записване, както и три отделни форми за съответните състезателни категории, като при всяка от тях се показват и оставащите свободни места. както вече споменахме, те не са много, така че желаещите да участват трябва да побързат.

Стартът е на 31.8.2013 г. в 13:00 часа, а финалът – 24 часа по-късно. Който направи повече обиколки по 11 километровото трасе в горите над село Мътеница, денем или нощем, той ще спечели и наградите на спонсорите.

Тази година за победителите отново ще има ценни трофеи. Веломагазин Velocity ще предостави вело аксесоари от марките IXS и XLC. Camouflage.bg - магазин за професионална екипировка - ще участват с награди от Teva и Tatonka. Разнообразно туристическо оборудване винаги може на намерите в магазини Stenata, които ще предоставят продукти на Deuter. Дългогодишните партньори на маратона и XCoSports ще зарадват победителите с награди от SILVA и Vytalyte. Време е да спрете да се чудите дали участието си заслужава – такова многобразие от качествени награди не се печелят всеки ден.

"24 часов маратон по планинско колоездене" ще се присъедини и към благотворителната инициатива на "Шнайдер Електрик - Пловдив" и "Зонта клуб Пловдив" - "Use Your Legs" / "Използвай краката си". Велоклуб "Крива спица" ще 'дари' изминатите от участниците в маратона километри на Фондация Шнайдер Електрик, която за всеки регистриран километър дарява средства на Зонта клуб Пловдив към проекта "Виждай ясно - живей щастливо", за закупуване на рефрактометър за ранна диагностика на проблеми с очите на деца и за бебета, родени преждевременно.

24 часовият купон ще се състои на различно място от миналогодишното, много по-достъпно за автомобили, в близост до вода и по-близо до село Мътеница. Трасето на надпреварата в основната си част ще се припокрива с динамичното трасе от 2012 г., което се хареса доста на повечето участници в предишното издание на състезанието.

Побързайте с регистрацията на kriva.org и ще ви очакваме на старта след само 2 седмици!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 17 Август 2013 20:59 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори