Начало Събития Събития България (архив) Gravity в Държавния шампионат по планинско колоездене 2013
Gravity в Държавния шампионат по планинско колоездене 2013
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 06 Август 2013 19:01    Печат

Както знаете, Росен Ковачев отново стана шампион на България по спускане, а отборът на Gravity зае второ място в отборното класиране, с което още в първите месеци от съществуването си тимът се утвърди като един от водещите на DH сцената. Ако проследите следващия линк, ще можете от първа ръка да научите как протече състезанието в Пампорово за момчетата (Илинда чака новото си колело и не можа да се включи, така че прекара уикенда като наблюдател край трасето):

http://gravity-bike.com/natsionalen-shampionat-2013/

А ето и видеоклип от трасето, заснет от Росен Ковачев:


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 06 Август 2013 22:11 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори