Начало Събития Събития България (архив) Ram Bikes Team @ Pamporovo 2013 Nationals
Ram Bikes Team @ Pamporovo 2013 Nationals
Написано от Ram Bikes    Неделя, 04 Август 2013 12:55    Печат


Снимка: Атанас Петров

На всички, които следят по-отблизо състезателната сцена, предлагаме и отборния репортаж на Ram Bikes от Националния шампионат за 2013 г. в Пампорово. Техният млад състезател Мартин Бочуков успя да защити титлата си и за втора поредна година бе най-добър при младежите. Подробностите са тук:

http://ram-bikes.com/bg/view_news.php?news_id=82


Add this to your website

Коментари

avatar did
+4
 
 
Текстове на шльокавица мразя. Мразя и текстове, написани с включен caps lock.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 04 Август 2013 13:10 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори