Начало Събития Събития България (архив) Път за никъде 2013 - класиране
Път за никъде 2013 - класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 31 Юли 2013 13:42    Печат


Снимка: Bamro Holidays, Bansko

В последния уикенд на месец юли в Банско за пети пореден път се проведе двудневното велорали "Път за никъде", организирано най-вече от местната британска МТБ общност начело с Джеймс Хюс и подпомогнато от много техни приятели и съмишленици. С всяка година броят на участниците в това състезание нараства, а условията стават все по-добри - през 2013 г. това бе и едно от състезанията с най-голям обявен награден фонд - не че това е най-важното, в никой случай, но го казвам във връзка с това, че надпреварата вероятно щеше да привлече още повече участници, ако БКС не бяха отложили за същите дати Националния шампионат. Дори и при това положение обаче в Път за никъде се включиха над 80 души, включително много колоездачи от Гърция.

 

Ето които са първенците в отделните категории, а по-надолу можете да намерите линк и към пълното класиране:


Снимка: Bamro Holidays, Bansko

Мъже

1. Уоутър Клепе
2. Янис Спиридис
3. Благовест Дунин

Жени

1. Панагиота Цакири
2. Рейчъл Портър
3. Мария Михнева

Мъже до 23 г.

1. Георги Георгиев
2. Валентин Борисов
3. Радослав Живаков

Ветерани

1. Лефтерис Телегидис
2. Илко Илиев
3. Андрей Балевски

Юноши младша възраст (до 16 г.)

1. Морети Георгиев
2. Радостин Йорданов
3. Боян Манов

Юноши старша възраст (17-18 г.)

1. Георги Стратиев
2. Свилен Стоилов

Пълно класиране: http://bansko-mtb.com/en/2013/07/results-2013/

Още снимки от състезанието можете да намерите във Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/pages/The-Road-to-Nowhere-MTB-Rally/249477618415585


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 31 Юли 2013 14:56 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори