Начало Събития Събития България (архив) Balkan Run 2013 Siven - 3 август 2013 г.
Balkan Run 2013 Siven - 3 август 2013 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 23 Юли 2013 09:01    Печат

Поредното комбинирано състезание по планинско бягане и изкачване с планински велосипед ще се проведе в Стара планина, в района над Казанлък. Бегачите и колоездачите ще се състезават по два различни маршрута, но с еднакви начална и крайна точки - старт в с. Енина и финал при хижа "Бузлуджа".Класирането за бегачи и колоездачи е отделно, а състезателните категории са няколко във всяка от двете групи.

Всички подробности и условия за участие можете да видите в страницата на състезанието: http://www.balkanrun2013.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&dflid=3

За него има и тема в нашия форум: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=142199


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 23 Юли 2013 09:19 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори