Начало Събития Събития България (архив) Премиера на филма Not Bad на 25 юли
Премиера на филма Not Bad на 25 юли
Написано от Организаторите    Четвъртък, 18 Юли 2013 07:21    Печат

Новата продукция на Anthill Films ще направи своята премиера и в България. 25 юли, зала 11 на НДК - Кино Люмиер, началото на прожекцията е 20:30 ч.

ВХОД СВОБОДЕН - доведете приятели, приятелки - всеки, на когото мислите, че ще му бъде интересно!

30 дни велосипедни щуротии в Нова Зеландия.

Нов късометражен филм от създателите на The Collective, Roam, Seasons, Follow Me и Strength in Numbers.
Това е история за едно епично приключение. История за седем от най-добрите карачи, които поемат на пътешествие от четирите края на света, за да се съберат под един покрив в град в Нова Зеландия. История без обособени начало и край, но с няколко интересни неща между тях. Неща като битки със змиорки. Да, точно така... битки със змиорки! Така че гледайте този филм. Защо? Защото определено не е лош!

С участието на: Брандън Семенук, Брук Макдоналд, Брет Риидър, Кам Маккоул, Андрю Шандро, Рене Вилдхабер и Раян Хауърд.

Благодарение на:
Trek / Shimano / Bontrager / JBL / Pinkbike

Видеоанонс:

Тема във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=141799

Страница във Facebook: https://www.facebook.com/events/120606511441624/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 18 Юли 2013 07:44 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори