Начало Събития Събития България (архив) Обиколката на Витоша 2013 - резултати
Обиколката на Витоша 2013 - резултати
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 22 Юни 2013 20:05    Печат

Както знаете, днес се проведе най-масовото състезание по планинско колоездене в България - Обиколката на Витоша, известна още като Витоша 100. Всъщност пълното наименование на събитието е Скороходна и колоездачна обиколка на Витоша и то показва, че в надпреварата се включват както пешеходци, така и велосипедисти. В последните години интересът към мероприятието дотолкова се засили, че организаторите се принудиха да въведат квоти за двете групи, като тази за колоездачите по принцип е 650 души. Ако не беше това ограничения, броят на участниците сигурно би бил още по-голям, защото няколко дни преди старта всички места вече бяха заети, а не липсваха хора, които да питат за още.

Обиколката Витоша 100 е толкова популярно състезание, че едва ли има какво ново да кажем за трасето, или за организацията му, която по мнението на участници тази година е била на най-високо ниво. Мнозина от вас сигурно се следили и живото предаване на Mnogoperki - дори и сега можете да видите някои записи ТУК.

Отзиви от участници можете да прочетете в темата в нашия форум: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=137926 (от трета страница нататък).

А основната цел на тази кратка сводка всъщност е да ви запознаем с челните места в класирането тази година, които не са изненада, но все пак:

Мъже

1. Уоутър Клепе (Ram Bikes)
2. Тодор Ангелов (КК Варна)
3. Бойко Танчев (Мамут/Maxbike)
4. Петър Евстатиев (Мамут/Maxbike)
5. Венцислав Баков (Мамут)
6. Васил Василев (КК Несебър)
7. Николай Гугински (Мамут)
8. Николай Георгиев
9. Илко Илиев (Мамут)
10. Христин Ангелов

Жени

1. Христина Козарева (КК Одрински)
2. Анелия Карагьозян (КК Варна)
3. Мария Нечева (Зелен път)
4. Ели Декалова
5. Венцислава Цачева

Пълното класиране можете да видите тук: http://www.vitosha100km.bg/bg/ranking/cyclist


Add this to your website

Коментари

avatar insight
0
 
 
Защо така без времена?
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 22 Юни 2013 20:43 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори