Начало Събития Събития България (архив) "Крива спица" ще участва във "Фитнес уикенд - Пловдив" на 27 април
"Крива спица" ще участва във "Фитнес уикенд - Пловдив" на 27 април
Написано от Крива спица    Петък, 19 Април 2013 19:28    Печат

Велоклуб “Крива спица” ще се включи в организацията на “Фитнес уикенд” - спортен фестивал, съпътстващ провеждането на “Балканско първенство по културизъм и фитнес” в Международен Панаир Пловдив.

Велоклуб „Крива спица“ ще изгради забавно и атрактивно трасе, симулиращо планинско колоездене, в парка до 6-та палата. Всеки желаещ ще може да направи обиколка на трасето за време, а най-бързите ще спечелят награди, най-голямата от които – чисто нов велосипед от спонсорите на първенството. Мераклиите, които нямат собствени велосипеди, ще може да се възползват от тестови колела и каски (задължителни за планинското колоездене), предоставени от „Лидер 96“. За да е честно, момчетата от „Крива спица“ няма да се състезават, но ще правят демонстрационни обиколки и ще предават практически уроци по колоездене.

22-то Балканско първенство по културизъм и фитнес, ще се проведе на 27 април 2013 година в Международен Панаир Пловдив палата №6. Организаторите на проявата инж. Ким Мерджанов, председател на СК “Масъл Арт”, и д-р Светомир Хубенов, издател на списание “Мускули и Фитнес”, имат идеята да превърнат това събитие в спортен празник на град Пловдив като съберат на територията на панаира състезания както за гледане, така и за участие от всички любители на спорта. За първи път в Пловдив панаирното градче ще събере толкова спортни прояви на едно място - Бодибилдинг, фитнес, бикини, бодифитнес, аеробика, спининг, зумба, стрийт фитнес, стронгмен, канадска борба, колоездене, бягaне, универсален атлет.

Повече информация за останалите събития тук:
http://kriva.org/bg/Фитнес_уикенд_в_Пловдив_-_27_април

Страница на събитието във Facebook


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 19 Април 2013 20:06 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори