Начало Събития Събития България (архив) Mini DH Сливен - 13.04.2013
Mini DH Сливен - 13.04.2013
Написано от Организаторите    Събота, 23 Март 2013 21:44    Печат

СК по триатлон "Красимир Костов" гр. Сливен ще бъде домакин на надпреварата Mini DH момчета и момичета от 10 до 16 години.

Състезанието ще се проведе на 13.04.2013 г., събота, в гр. Сливен, местността Кръстова чешма, в близост до спортна зала "Асеновец".

Състезателите ще бъдат разпределени в три възрастови категории:
10 - 12 г.
12 - 14 г.
14 - 16 г.

До старта за състезателите е осигурен транспорт за тренировъчните спускания и двата манша!
Наградният фонд се състои от парични и предметни награди.

Таксата за участие е 20 лв. като за заплатилите по банков път до 10.04.2013 и потвърдили по e-mail са включени в нея и храна и напитки за състезателите!
Банковата сметка за превеждане на таксите е: BG29RZBB91551003296449, "СК по Триатлон Красимир Костов" гр. Сливен. В основанието за плащане посочвайте името на участника!

За желаещите да пътуват до Сливен в петък ще бъдат възможни хотелски резервации на преференциални цени в двойна стая с включена закуска и затворен паркинг! 

Програма:

8.00 - 9.00 Регистрация на място
9.30 Откриване на състезанието
10.00 свободни тренировки
13.00 старт на първи манш
15.00 старт на втори манш
16.30 награждаване и закриване на първи кръг от състезанието.

Втори кръг на надпреварата ще се състои през месец септември, като събралите най-много точки от двата кръга ще спорят за голямата награда "Красимир Костов IRONMAN Сливен".

 

Желаещите да участват е необходимо да заявят своята резервация на e-mail адрес:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до 10.04.2013 г. След това регистрацията се затваря поради квотния принцип за брой на състезателите! Информация относно възможностите за участие след посочената дата и свободни места ще бъде публикувана във Facebook профила и страницата на Krasi Kostov и Krasimir Kostov IRON MAN - Sport club triathlon Sliven!
Организаторите си запазват правото на промени в графика на часовете, обявени в програмата, като ако има такива, ще бъдат своевременно обявени!

Пожелаваме успех на младите състезатели!

За повече подробности следете и темата във Форума на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=134382


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 23 Март 2013 22:56 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори