Начало Събития Събития България (архив) "Докосване до Хималая" - изложба и представяне
"Докосване до Хималая" - изложба и представяне
Написано от Байкария    Четвъртък, 07 Март 2013 11:14    Печат

В периода от 21 март до 10 април в арт пространството на магазин Фотосинтезис на бул. "Васил Левски" №57 ще бъде организирана изложба и поредица от презентации, чрез които ще бъдат споделени преживяванията на участниците в едноименното пътешествие, реализирано с велосипед и пеш от сдружение "Байкария".

Приключението продължи два месеца, през които имахме възможност да се докоснем до най-високата планина на Земята и да почустваме живота на хората, населяващи планинската държава Непал. За този период изминахме над 1200 километра, придвижвайки се със собствени сили из прашните пътища и каменисти пътеки, за да достигнем подножието на хималайските първенци Даулагири, Анапурна, Манаслу, Чо Ою, Еверест и Лотце.

Заповядайте, бъдете наши гости и ни позволете да ви предадем част от положителната енергия, до която имахме щастието да се докоснем!

Програма на събитието:
21 март - 19:00 часа. Откриване на изложба "Докосване до Хималая"
25 март - 19:00 часа. Презентация "Непал и Хималаите отблизо"
27 март - 19:00 часа. Презентация "Велосипед и екипировка - какво е необходимо?"
1 Април - 19:00 часа. "Още нещо или друго продължение на темата"
10 Април - Закриване на изложбата.

Вход свободен.

Страница на събитието във Facebook: http://www.facebook.com/events/218858778253685/

Приключението "Докосване до Хималая" и последващите събития са подкрепени от магазини "Фотосинтезис", магазини "Стената", RAM Bikes и Sony България. Повече за самото пътешествие можете да видите на: bikearea.org/dokosvane-do-himalaite.html

Разказите от пътешествието бяха публикувани и в МТБ-БГ. Ето връзки към тях:
Пиша от Покара
Първо докосване - Кали Гандаки, Мустанг, Даулагири и Анапурна
През шест долини в седма бай сайкъл
Двадесет дни от моя живот


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 07 Март 2013 12:17 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори