Начало Събития Събития България (архив) Сдружение Зелен път обяви пет събития през 2013 г.
Сдружение Зелен път обяви пет събития през 2013 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 11 Януари 2013 19:08    Печат

Организаторите на ежегодното ХС състезание в Карлово през този сезон добавят още 4 мероприятия със състезателен характер, включитело ХСО и ХСМ състезания край София, в Люлин планина. Всъщност, като се има предвид, че състезанието за деца ще се провежда веднъж месечно от май до октомври, събитията стават дори повече от пет.


Засега единствено по отношение на XC Open Cup Karlovo има някаква вероятност да се наложи промяна на датата, за което ще ви информираме допълнително, ако се наложи. Разбира се, за всички прояви очаквайте и допълнителна информация, когато наближат датите за провеждането им.

http://greenway.bg/

http://www.facebook.com/pages/Green-Way-Association/181076868582123


Add this to your website

Коментари

avatar kvelikov
0
 
 
Навремето по повод МЪР-овете Митко (did) ми каза "Краси, не знаеш с какво се захващаш"...
Сега казвам на "Зелен път":
- Не знаете с какво се захващате... :-)

Успех!
avatar pinky76
+1
 
 
Краси, Данчо от доста години се занимава активно с МТБ.В началото беше като състезател;сега само сестра му кара по състезанията и тази година показа много голям напредък!Браво Миме!:)
Иначе последните години все нещо ги спираше да направят доста мероприятия за една година,но за тази са обявени повече отколкото преди години имаше общо състезания в България!
И това с всеки месец по едно детско състезание е просто невероятно добра инициатива!Евала!
А останалите на които ни е присърце спорта винаги можем да помогнем на организацията за което и да е отделно състезание/мероприятие.Жалко,че аз не съм от София,но съм сигурен,че ще се намерят достатъчно доброволци,от които ще има нужда наистина.
И сега разгледах за язовир Калин и Рила изкачването - това ще бъде нещо велико и много красиво.Който не е ходил като мен в тази част на Рила и България ще си направи и една много хубаво екскурзийка покрай състезанието,а може би и преди и след това.:)
И беше време да се направят повече състезание по ХСО с обиколки,че липсват като цяло в България,а имаме нужда от тях,защото те са много специфични и само с тренировки не може човек да се подготви за ХСО-та в чужбина;трябва все до Сръбско да отскачамел;не че се оплаквам де.:D
Браво и ви пожелавам една успешна начална година и много здраве и хубаво настроение и ще постигнете,това което мечтаете!:)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 11 Януари 2013 19:24 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори