Начало Събития Събития България (архив) "Отпътуване" - на разлъка и малко благотворителност
"Отпътуване" - на разлъка и малко благотворителност
Написано от Байкария    Сряда, 31 Октомври 2012 08:37    Печат

Уважаеми приятели,

Времето на нашето отпътуване за Хималаите наближава. В тази връзка на 8 ноември от 19:00 часа в "Клуба на пътешественика" на ул. "Виктор Юго" 5, ще се проведе умилителна другарска среща, в рамките на която ще:

- разкажем малко повече относно плановете ни и местата, които смятаме да посетим, както и екипировка, предварителна информация, подготовка и т.н.
- ще имате възможност да си закупите тениска "Докосване до Хималая", което ще помогне на нас да обезпечим финансовото състояние на начинанието ни.
- ще си кажем по едно/две наздраве и ще си пожелаем лек и вълнуващ път!

Заповядайте! 

Повече информация за нашето пътешествие можете да видите на:http://bikearea.org/dokosvane-do-himalaite.html


Add this to your website

Коментари

avatar icho nikolov
0
 
 
Ето и събитието във ФЕЙСБУК: [url]http://www.facebook.com/events/436326039764553/[/url]
avatar xcii
0
 
 
Желая успех на експедицията!!!

Тва ще е много истинско планинско преживяване, много по-добре от пустини.. ;) Имате ли достатъчно Фанели? ;о)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 31 Октомври 2012 10:05 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори