Начало Събития Събития България (архив) Велорали Riders' Attack - 27-28 октомври 2012
Велорали Riders' Attack - 27-28 октомври 2012
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 01 Октомври 2012 11:23    Печат

При толкова много събития през тази година поредното велорали на пръв поглед не звучи като нещо, което би могло да ни изненада. Ново състезание на ново място, по-специално в Казанлък... чудесно, защо не! Когато погледнем детайлите обаче, става ясно, че организаторите са си поставили доста амбициозни задачи и съвсем сериозно са се заели с изпълнението им.

 

Безплатно участие? Да. Безплатна застраховка? Да. Медицински преглед? Осигурен. Транспорт за участниците, които се запишат до 11 октомври? Осигурен и безплатен.

Ама наистина ли?  Да, и не само това. На място ще има и подкрепителни пунктове, вечеря и парти в събота вечер, енергийни напитки, сериозен награден фонд... Да не забравяме и най-важното - ще има и два дни каране, единият - в подножието на Стара планина, другият - в Средна гора. Трябва ли ви още нещо, за да се запишете?

Не можем да не отбележим и информативния сайт, който е създаден за събитието - на практика е излишно ние да копираме тук подробности, които са налични и лесно достъпни на адрес: http://www.riders-attack.com/bg/

За улеснение обаче ви насочваме към най-важните страници от този сайт:

Правилата - http://www.riders-attack.com/bg/menu-rules-bg

Маршрутът - http://www.riders-attack.com/bg/menu-route-bg

Често задавани въпроси - http://www.riders-attack.com/bg/menu-faq-bg

Освен сайта на събитието, информация можете да намерите и на две други места:

Тема във форума на МТБ-БГ - http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=122547

Страница във Facebook - http://www.facebook.com/events/424749394250841/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 01 Октомври 2012 23:33 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори