Начало Събития Събития България (архив) Велорали "Черни връх" 2012 ще е на 6 октомври
Велорали "Черни връх" 2012 ще е на 6 октомври
Написано от Организаторите    Петък, 28 Септември 2012 07:02    Печат

Обновяване, 28.09.2012 г. - Програмата е променена, като регистрацията и стартът са изтеглени по-рано. Старт: 6 октомври, Боянско ханче, 09:00 ч.

Вече са обявени дата и най-важните подробности за едно от най-популярните състезания край София. Велорали "Черни връх" ще се проведе за девети път - както обикновено, в началото на октомври. Ето какво бе изнесено като информация във Facebook:

9-то Велорали Драг Черни Връх: състезание по планинско колоездене, дисциплина крос-кънтри.

Дължина на състезателно трасе – 42 км., обща денивелация 3300 м. (Бел. ред. - Има се предвид сумарната денивелация от изкачването и спускането.)

Маршрут: Бояна - Златните мостове - Момина скала - Черни връх - х. "Кумата" - Момина скала - Бояна

Регистрация: 07:00- 08:45
Старт: 09:00
Финал: 16:30
Награждаване: 17:30

Такса: 15 лева при предварително плащане; 30 лева в деня на събитието. Подробности и декларация има на сайта www.velorali.com

Следете и страницата във Facebook: http://www.facebook.com/events/350472741703908/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 28 Септември 2012 11:43 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори