Начало Събития Събития България (архив) 24-часов маратон 2012 - резултати
24-часов маратон 2012 - резултати
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 09 Септември 2012 18:34    Печат

С десетки литри айрян и още повече пот шестият 24-часов маратон, организиран от велоклуб "Крива спица" край с. Мътеница, близо до гр. Хисаря, завърши с обичайните изтощени, но и доволни физиономии на десетки участници, карали ден и нощ по забавното трасе. Ето резултатите до трето място в различните категории, а по-долу има и линк към сайта на организаторите с пълното класиране.


Снимка: PtD

Соло мъже
1. Тодор Ангелов
2. Васил Рачев
3. Христо Смилков

Соло жени
1. Анелия Карагьозян
2. Адриана Станкова
3. Таня Тодорова

Отбори (двойки)
1. Т. Балчев / А. Скатов
2. К. Пенев / С. Панчев
3. И. Стоянов / П.Тодоров

Щафети
1. 179°
2. ShturKur Bike Team
3. Корояд

Пълно класиране: http://kriva.org/bg/24h_results_2012


Add this to your website

Коментари

avatar mpower
0
 
 
При отборите на второто място, второто име е С.Панчев не Панечв :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 11 Септември 2012 12:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори