Начало Събития Събития България (архив) Байк за Чепън - на 8 април
Байк за Чепън - на 8 април
Написано от Организаторите    Петък, 30 Март 2012 09:59    Печат

С всяка следваща година броят на населените места, които решават да подпомогнат/организират МТБ събитие с цел популяризиране на района за такъв тип активност, става все по-голям, което поставя на картата нови и нови точки закаране и опознаване. Ето, че през 2012 г. дойде ред и на гр. Драгоман, който се намира само на 40-тина км от столицата и може да се похвали с интересни природни дадености каквито са каменистата карстова планина Чепън, Драгоманското блато и др. На 8 април там ще бъде проведено състезание, на което организаторите канят всички любители на планинското колоездене, дори и най-малките, за които ще има специално подготвена надпревара. Повече подробности можете да научите от поканата, която публикуваме по-долу, както и от страницата на събитието в сайта на фестивала "Зелени дни", от който то се явява част: http://www.predizvikatelstva.com/zeleni/bike4chepan.php

ПОДРОБНОСТИ ЗА МАРШРУТА НА СЪСТЕЗАНИЕТО


Add this to your website

Коментари

avatar ride_the_mountain
0
 
 
А нещо като трасе - денивелация и дължина има ли?
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 04 Април 2012 14:17 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори