Начало Събития Събития България (архив) Borovets Winter Bike Duel 2012 - на 17 март
Borovets Winter Bike Duel 2012 - на 17 март
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 15 Февруари 2012 23:36    Печат

Преди броени часове във Facebook бе разгласена яката вест, че и тази година няма да ни се размине зрелището дуел с байкове по писта в байкпарк Боровец, известен също и като зимен курорт ;) . Следва краткото съобщение на организаторите, а следващата седмица очакваме и подробностите.

 

Здравейте приятели! :)

Най-накрая можем да ви съобщим, че Borovets Winter Bike Duel 2012 ще има!!! :))) Датата е 17 март, а мястото ви е добре познато. Трасето тази година ще бъде разположено на трети плац пред хотел "Рила". Очаквайте другата седмица всички подробности, правила, предварителни записвания и пълна програма.

Разрийте байковете и се гответе, защото надпреварата тази година ще е жестока ;)))

Поздрави от екипа на Borovets Mountain Bike Park

http://borovetsbikepark.com/

Следете и страницата на събитието във Facebook, където вече има някои допълнителни подробности като отговори на въпроси от посетители: http://www.facebook.com/events/365588990126245


Add this to your website

Коментари

avatar krisko_pinkbike
0
 
 
А ще може ли да се очаства с твърдаци?
avatar vasilmitev
0
 
 
Айде малко остана!!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 16 Февруари 2012 00:19 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори