Начало Събития Събития България (архив) Очаквайте Battle Of The Champions
Очаквайте Battle Of The Champions
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 25 Август 2011 13:52    Печат

Едно невиждано досега събитие ще избухне като адреналинова бомба в идеалния център на София!


Кога?

29 октомври 2011 г., събота. В края на сезона, когато никой вече не прави състезания в планината, но е твърде рано да обявим сезона за приключен.

Къде?

Националния дворец на културата. Да, няма грешка в това, което прочетохте!

Какво?

Една от най-големите и емблематични сгради в центъра на София ще се превърне в арена за най-добрите спускачи в България и избрани гости от чужбина, които ще се състезават по зрелищно трасе, изградено вътре в самата сграда и навън около нея. Стълбища, площадки, остри завои, хлъзгави плочки, падове и изкуствени съоръжения ще бъдат комбинирани така, че да предизвикат таланта на участниците.

Това ще бъде първото състезание в България, в което участието ще става само с покана. Общо 60 състезатели ще гарантират високото ниво на надпреварата - 45 от тях ще са българи, а останалите 15 - чужденци. Някои от тях вече са потвърдили участие в предварителните разговори, но когато списъкът с всички участници стане ясен, веднага ще го публикуваме.

МТБ-БГ е изключителен медиен партньор на събитието и можете да разчитате, че ще ви съобщаваме своевременно всяка нова информация за него - каквито и подробности да се появят, търсете ги първо при нас!


Add this to your website

Коментари

avatar madnesst
0
 
 
Изглежда интересно , със сигурност ще се посети !! :]
avatar did
+4
 
 
Точно от такива събития има нужда нашата MTB-сцена - да излезем от гората, да идем в центровете на градовете, хората да разберат, че съществуваме. Не знам кои са организаторите, но ще се осмеля да им дам един скромен съвет: Опитайте се да подчертаете по ВСАКАКЪВ начин по време на мероприятието, че това е просто демонстрация на един чудесен спорт, който се практикува в Планината!
avatar capoeira
0
 
 
И цялото да не могат да го втълпят, мисля, че ако просто успеят да подчертаят, че става дума са СПОРТ, пак ще е нещо.
avatar инoπлaнeтянин
0
 
 
Прекрасна идея ! Намирисва на най-интересното зрелище за годината в пределите на гр.София !
avatar insight
0
 
 
DownNDK !!!
avatar vvvaaal
0
 
 
Това ще е нещо велико.
avatar svetlostud
0
 
 
Да се надяваме, че ще стане традиция :)
avatar zeropoint08
0
 
 
нямаш ли някоя по фотореалистична картинка на проекта:)
avatar dako08
0
 
 
Аз само не разбрах само поканените ли ще могат да участват , защото и аз искам да пробвам Urban Downhill :D :D
avatar kavrakata
+1
 
 
В Чехия в град Прага има един търговски център, казва се Флора. Там вече за втора или трета година подред организират събитието DownMall така че защо да няма Down NDK;-)
http://www.youtube.com/watch?v=WzGUyh_yrrQ
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 25 Август 2011 19:59 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори