Начало Събития Събития България (архив) Асеновград - град Приключение
Асеновград - град Приключение
Написано от Организаторите    Петък, 03 Юни 2011 07:49    Печат

На 18 юни ще се постави първият камък в основата на фестивала на екстремните спортове „Асеновград – приключение”.

Но не в самия град, а в посока Добростан и Горнослав, където, който желае да направи нещо необичайно и лудо, ще има възможност за това.

От великолепния Добростански рид с изключителна панорама към Тракийската низина от 1300 м. н.в. ще полетят ездачите на вятъра – парапланеристите от спортните клубове, по родопските пътеки ще се спускат планинските байкове, ще има забавления за малки и големи – пейнтбол, боулдър, фотоконкурс, препятствия и надпревари.

А в първата нощ под звездите на Родопа новият град ще бъде разтърсен от рок-групата Stop BG Band

През втория ден, 19 юни, пътеките и синевата отново ще бъдат във владение на най-смелите.

Поставяйки основата на фестивала-предизвикателство, спортните клубове на Асеновград високо заявяват, че са готови да добавят към дестинацията Асеновград нов щрих, който ще доведе в града стотици нови туристи от близо и далеч.

А всички ние ще аплодираме, когато някой чудак кацне или профучи близо до нас.

Повече подробности можете да научите от сайта на фестивала: http://prikluchenie.asenovgrad.info/

Следете и тази тема във форума на МТБ-БГ: http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=91141


Add this to your website

Коментари

avatar vas69
0
 
 
ако отидем още в петък дали ще е готов палатковия лагер
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 03 Юни 2011 11:16 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори