Начало Събития Събития България (архив) Състезания по спускане в Сливен и с.Кортен на 9-10 април
Състезания по спускане в Сливен и с.Кортен на 9-10 април
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 14 Март 2011 16:19    Печат

Вторият уикенд на месец април 2011 г. ще е наситен със спортни  прояви в района на град Сливен.

Първо, на 9 април в града ще се проведе състезание по Mini DH - спускане за деца на възраст до 14 г. Първата информация за това състезание се появи още на 22 февруари, след което бяха добавени още подробности, които можете да видите в тази тема във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=85031

Състезанието ще се проведе в три възрастови групи - до 10 г., 10-12 г. и 12-14 г.

Организатори са "Велоателие Шампион"  и Champion Racing Team.

http://championracingteam.alle.bg/


Още на следващия ден, 10 април, в района над с. Кортен, община Нова Загора, намиращо се съвсем близо до гр. Сливен, ще бъде организирано и състезание по спускане, по инициатива на кметството със съдействието на читалище "Светлина 2000" и ТД "Алеко 1900" - Нова Загора.

Повечето подробности за тази надпревара вече са качени в сайта на с. Кортен: http://selokorten.com/dh_korten.html

Във форума на МТБ-БГ също има тема за това състезание: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=86139

В нея по-нататък ще има и допълнителни подробности.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 14 Март 2011 19:58 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори