Начало Събития Събития България (архив) "Крива спица" ви канят на четвъртия 24 часов маратон
"Крива спица" ви канят на четвъртия 24 часов маратон
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 23 Август 2010 10:49    Печат

Датите за четвъртия 24 часов маратон в България, организиран от пловдивския велоклуб "Крива спица", са известни отдавна - 11-12 септември. Сега обаче го анонсираме официално, защото вече започнаха да се появяват подробностите в сайта на организаторите. Там ще намирате актуална информация за събитието, така че следете тази страница в интернет: http://mtb24.kriva.org/

Регламентът на състезанието остава без промени спрямо 2009 г. Отново ще има участници в три категории: индивидуално, соло отбори и щафетни отбори. Целта е да се направят колкото се може повече обиколки в рамките на 24 часа, като при щафетите в даден момент по трасето може да има само един член на отбора, докато при соло-отборите състезателите се движат заедно. Относно задължителните изисквания към участниците и екипировката, таксите за участие и т.н. прочетете Регламента на състезанието и информацията в страницата за регистрация.

Записването започва на 1-ви септември и завършва на 8-ми. Таксата за участие е 25 лв. за индивидуално участие, 40 лв. за соло отбор (общо) и 60 лв. за щафета (общо). Броят на състезателите е ограничен, така че ако държите да участвате, пригответе всичко необходимо и се регистрирайте навреме.

През 2010 г. трасето ще е различно, като отново ще е в близост до Пловдив, край хижа "Здравец". В скоро време ще бъдат представени допълнителни подробности за него.

Освен всичко друго, търсят се и партньори на проявата, така че ако имате интерес да участвате като спонсори или можете да помогнете с нещо в тази насока, погледнете тази страница.


Add this to your website

Коментари

avatar did
0
 
 
Любо, оправи датите в анонса към статията. Не е на 12-13, а на 11-12 септември ;)
avatar bokichaa
0
 
 
Кой ти гледа датите при тоз Арен фотос...... :))
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 23 Август 2010 19:21 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори