Начало Събития Събития България (архив) Календар на "Байкария" за 2010 г.
Календар на "Байкария" за 2010 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 31 Март 2010 09:58    Печат

Сдружение "Байкария" публикува календара си за 2010 г. и от него става ясно, че и през този сезон интересните възможности за каране ще са повече, отколкото свободното ни време.

Повечето от събитията на "Байкария" имат несъстезателен характер и са достъпни за всеки, без да са необходими някакви специални умения или физическа издръжливост. Ключовите думи тук са "удоволствие", "приятели" и "хубаво каране".

За някои от проявите вече са "избистрени" и допълнителните подробности - добавени са връзки съм съответните страници с тази информация. Другите са фиксирани като дати със сериозното намерение да бъдат осъществени, стига да има интерес и от страна на участниците. Подробностите за тях ще бъдат разработени и обявени до месец.

Най-общо могат да се откроят три групи събития:

1. "Дни на планинското колоездене в Родопите" - организирани карания, а на отделни места и състезания, в няколко населени места, които са центрове на проекта "Рудопия".

2. Организирани карания в чужбина - тук се включват традиционното посещения на о-в Тасос в началото на месец май, което тази година ще е комбинирано и с два дни в Родопите и две нови дестинации - едната е Мароко (Атласките планини), а другата ще запазя в тайна, тъй като още е несигурна/необявена.

3. Мероприятия в района на Беглика - Беглика фест и пролетно почистване.

Календарът е публикуван на адрес: http://bikearea.org/calendar_2010

Събитията в него ще бъдат добавени и в календара на МТБ-БГ.

Страницата с подробностите за пътуването до Тасос е на адрес: http://bikearea.org/thassos_2010

Информацията за почистването на Беглика е тук: http://forestcenter.beglika.org/bg/kamping-zona.html

Страницата на Беглика фест 2010: http://2010.beglika.org/bg


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 31 Март 2010 10:56 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори