Начало Събития Събития 2019 Победа на Изабела Янкова и в Чехия!
Победа на Изабела Янкова и в Чехия!
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 17 Юни 2019 13:28    Печат

Вече смело можем да кажем, че по критерия класирания в чужбина Изабела Янкова е най-успешният български МТБ състезател до момента. Поредният успех, който тя добави към актива си, е победа в категория Women Open в четвъртия кръг от турнира iXS Downhill Cup, който се проведе в Клиновец, Чехия.


И за да е сигурно, че класирането ѝ не се дължи на по-слаба конкуренция или нещо от сорта, времето на Изаела е достатъчно добро, за да я нареди и на второ място в категорията жени елит, ако тя бе записана в нея. Пълното класиране във всички групи можете да видите тук: https://www.racement.com/media/58540.pdf.

Всичко това се случи в условията на разкаляно и хлъзгаво трасе, което допълнително затрудни участниците.

За съжаление този път Изабела нямаше за компания други участници от България, но нейните резултати са като за цял отбор! ;)

Реклама

Преди петия кръг от турнира, който (не забравяйте!) ще се проведе идния уикенд (22-23 юни) в Пампорово, Изабела Янкова е начело във временното класиране със солиден актив от 400 т. Моника Гасбихлер е далеч зад нея със 154 т. Ще дойдете ли да гледаме iXS Downhill Cup на живо? ;)


Add this to your website

Коментари

avatar лю6oмиp димитpoв
0
 
 
Браво, продължавай в същия дух !!! :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 17 Юни 2019 14:04 )
 

Партньори