Чипровски килими BIKE
Написано от Организаторите    Сряда, 06 Март 2019 09:54    Печат

Чипровци е страхотно място - и за разходка, и за планинско колоездене. От време на време там се провеждат и интересни състезания (ако си интересувате от планинско колоездене по-отдавна, вероятно ще си спомните за велорали „Трите чуки“). През 2019 г. тази традиция ще бъде възродена от BG Events & Guiding, но под ново име (свързано с фестивала на Чипровския килим), а вероятно и с други нови неща. Ето наличните за момента подробности:


Заповядайте на едно събитие, което ще се проведе на един от най-големите празници в България - Фестивалът на Чипровския килим!

Състезанието ще е подкрепено от община Чипровци.

На 27 април (колоездене) и на 28 (бягане) април, Чипровци ще се превърне и в средище на спорта на открито, като освен дълбоките традиции на занаятчийство и народно творчество, отпразнува и прелестите на Чипровския Балкан и също желанието на хората да изживеят магични мигове в него!

При планинските колоездачи ще има 2 дистанции:
- дълга - около 40 км, такса участие 30 лв.
- къса - около 10 км, такса участие 20 лв.

Маршрутите все още се дооформят.

Този път ще разнообразим малко с Язовата планина, която ще приюти всеки състезател, дръзнал да премери сили със себе си и да вкуси от сладкото опиянение на чипровската природа в разцвета на пролетта!

Малко информация за Фестивала на Чипровския килим
http://www.chiprovtsi.bg/section-52-festival_na_chiprovski.html

https://www.facebook.com/events/2001483236812688/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 06 Март 2019 10:17 )