Начало Събития Събития 2019 Четири сезона | Фотоизложба на Виктор Троянов
Четири сезона | Фотоизложба на Виктор Троянов
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 15 Януари 2019 14:39    Печат

Ако случайно не сте чували името на Виктор Троянов, достатъчно е да разгледате рубриката „Снимка на деня“ и в нея ще попаднете на поне няколко негови снимки през последните месеци. Вичо е един от честите гости край трасетата на състезанията, а също така се замесва и в хубави проекти извън тях (например краткия, но съдържателен филм Ride The Dust, който бе излъчен в „Дните на предизвикателствата 2018“). А отделно от всичко това любителите на зимните спортове може би го познават и в амплоато му на един от актуалните фрийрайд фотографи в България.

Изобщо, Вичо има какво да покаже и, за радост на феновете си, го прави редовно - и чрез годишния си календар, и чрез изложби. Сега ви представям подробностите именно за актуалната му експозиция, която включва кадри от всички сезони, а това значи и доста планинско колоездене сред тях. :)


През месец януари фотоизложбата „Four Seasons“ от Виктор Троянов - Вичо ще гостува в арт-пространството на Brave creation. Ще видим селекция от кадри, свързани с екстремни спортове през всеки от сезоните. Заповядайте на официалното откриване на 17-ти януари от 19:00 часа - ще се потопим в пудрата на фрийрайд спусканията със ски, борд и байк, споделяйки собствените си подвизи с чаша вино в ръка. Ще има и последни бройки от страхотните екстремни календари на Вичо!

https://web.facebook.com/events/473942019804162/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 15 Януари 2019 19:03 )
 

Партньори